Hvad er en grav i tegnsætning?
Hvad er en grav i tegnsætning?

Video: Hvad er en grav i tegnsætning?

Video: Hvad er en grav i tegnsætning?
Video: Victor Borge - tegnsætning.wmv 2024, Kan
Anonim

EN grav accent er et mærke (`) placeret over en vokal. at indikere, at vokalen er åben eller slap, som fransk è, har tydelig stavelsesværdi, som på engelsk belovèd, eller at vokalen eller stavelsen den er i har sekundær betoning eller udtales med en lav eller faldende tonehøjde.

Ved også, hvad gravsymbolet bruges til?

Det grav accent (`) er et diakritisk tegn brugt i mange skriftsprog. Programmører har Brugt det grav accent symbol som et separat tegn (dvs. ikke kombineret med et bogstav) for en række opgaver. I denne rolle er det kendt som et backquote eller back-tick.

På samme måde, hvordan skriver jeg en alvorlig accent? Hold Option-tasten nede og grav tasten, som er placeret på samme tast som tilden (~), på samme tid. Slip begge taster og straks type bogstavet skal være med accent at lave små bogstaver med alvorlig accent mærker.

For det andet, hvad er en gravnøgle?

Det grav accent (`) er under tilde (~) nøgle på dit tastatur, som vist i figur 8. Tryk på gravnøgle mens du svæver over en hvilken som helst del af grænsefladen, blæses den op til fuld skærmstørrelse. Figur 8 Den gravnøgle er øverst til venstre på amerikanske tastaturer.

Hvad gør accentgraven på fransk?

Det accent grav ( grav accent ) à, è, ù Med a og u, den accent grav er bruges til at differentiere nogle ord; à "til" versus en" har "

Anbefalede: