Hvad er vejret og temperaturen på Uranus?
Hvad er vejret og temperaturen på Uranus?

Video: Hvad er vejret og temperaturen på Uranus?

Video: Hvad er vejret og temperaturen på Uranus?
Video: Uranus - Rummet og vores solsystem - Natur og teknologi på hovedet - NTPH 2024, Kan
Anonim

Hvordan er vejret på Uranus? Først og fremmest er det KOLDT. Overfladetemperaturen er ca. 300° Fahrenheit grader ! Der er kraftig vind, og nogle gange ses cirrusskyer, der består af metan-iskrystaller, i atmosfæren.

Hvad er den høje og lave temperatur for Uranus i denne forbindelse?

hastigheder på Uranus spænder fra 90 til 360 mph og planetens gennemsnit temperatur er en kold -353 grader F. Den koldeste temperatur fundet i Uranus ' nederste atmosfæren er indtil videre -371 grader F., hvilket konkurrerer med Neptuns frigide temperaturer.

Ved siden af ovenstående, hvorfor er Uranus så kold? Uranus er kold fordi det er ekstremt langt væk fra solen, og det udstråler nogenlunde lige så meget varme, som det absorberer fra solen, hvilket betyder, at det ikke rigtig producerer en væsentlig mængde varme internt, i modsætning til de andre gasgigantplaneter.

Ved også, hvor varmt og koldt Uranus bliver?

-224°C

Hvorfor er Jorden varmere end Uranus?

Den syvende planet fra solen, Uranus har den koldeste atmosfære af nogen af planeterne i solsystemet, selvom den ikke er den fjerneste. På trods af at dens ækvator vender væk fra solen, fortsætter temperaturfordelingen Uranus er meget som andre planeter med en varmere ækvator og køligere poler.

Anbefalede: