Hvad er Otterbein University kendt for?
Hvad er Otterbein University kendt for?

Video: Hvad er Otterbein University kendt for?

Video: Hvad er Otterbein University kendt for?
Video: Residence Halls at Otterbein University 2024, Kan
Anonim

Otterbein Universitet er en privat universitet i Westerville, Ohio. Det tilbyder 74 hovedfag og 44 mindreårige samt otte kandidatuddannelser. Det universitet blev grundlagt i 1847 af Church of the United Brethren in Christ og opkaldt efter United Brethren-grundlæggeren pastor Philip William Otterbein.

Er Otterbein også en religiøs skole?

Otterbein er tilknyttet United Methodist Church, og størstedelen af de studerende, der identificerer en tro, er kristne. Vi har alle slags katolikker og protestanter, fra hovedkirkesamfund, evangeliske kirkesamfund og uafhængige kirker.

Ligeledes er det svært at komme ind på Otterbein University? Den gennemsnitlige GPA på Otterbein Universitet er 3,6. Med en GPA på 3,6, Otterbein Universitet kræver, at du er over gennemsnittet i din gymnasieklasse. Du skal i det mindste bruge en blanding af A'er og B'er, med flere A'er end B'er. Du kan kompensere for en lavere GPA med hårdere klasser, såsom AP- eller IB-klasser.

Er Otterbein derfor en tør campus?

Otterbein er en tør campus ; studerendes sociale liv har en tendens til at centrere sig om frivilligt arbejde i stedet for at drikke. Ohio State er kun omkring 15 minutter væk, så studerende har adgang til den typiske college festscene, hvis de ønsker det.

Hvad er undervisningen på Otterbein University?

31.874 USD (2018-19)

Anbefalede: