Er Gustar et refleksivt verbum på spansk?
Er Gustar et refleksivt verbum på spansk?

Video: Er Gustar et refleksivt verbum på spansk?

Video: Er Gustar et refleksivt verbum på spansk?
Video: Det spanske verbet "gustar" 2024, Kan
Anonim

Det verbum gustar er ikke refleksiv men er et helt andet dyr. Uanset årsagen er emnet for sætningen det, der følger gustar . I sætningen "me gustas tú" er subjektet tú og det indirekte objekt er mig. Nu er "jeg" subjektet og "dig" er det indirekte objekt.

Udover dette, hvilken type verbum er Gustar på spansk?

Da sætningens emne skal være enten ental (bog) eller flertal (bøger), er de eneste former for gustar du vil bruge er "gusta" og "gustan." Dette er sandt, uanset hvilket IO pronomen der optræder i sætningen. Me gusta el libro. Jeg kan godt lide bogen. God fornøjelse.

For det andet, er Gustar et AR-verbum? Gustar (goos-tahr) er en regulær – ar verbum , men det ville du ikke vide af at se på det i en sætning. Når du danner en sætning, så bliver det, der gør det behagelige, emnet og bestemmer derfor formen for verbum gustar.

hvad er refleksive verber på spansk?

Refleksive verber angive, at handlingen af udsagnsord forbliver med emnet (yo, tú, él, ella, nosotros, ustedes, ellos, ellas), eller de er i det mindste på en eller anden måde påvirket af handlingen. Handlingen er med andre ord refleksiv og dermed bliver udført på emnet (personen) selv.

Hvad er meningen med Me gusta?

Kend dit meme. Mig gusta er en spansk verbumssætning, der oversættes til "Jeg kan lide (det)." Det mig gusta ansigt, som billedet almindeligvis kaldes, er en tegning af et skaldet, månelignende hoved med et sammenkrøbet ansigt, sammenklemte læber og gigantiske, blodskudte øjne, der ser ud som om de er sprunget ud af deres huler.

Anbefalede: