Hvordan påvirkede Ambrosius Augustin?
Hvordan påvirkede Ambrosius Augustin?

Video: Hvordan påvirkede Ambrosius Augustin?

Video: Hvordan påvirkede Ambrosius Augustin?
Video: ESC-Schweden Brita Borg-Augustin (1959) 2024, April
Anonim

Biskop Ambrose af Milano havde en major indflydelse på Augustins livet, mens han rejste fra kætteri til ortodoksi og fra seksuel umoral til cølibat. Af grunde, der ikke engang Augustin vidste, at han ikke blev døbt som et spædbarn. Som en ung dreng, Augustin blev dødssyg, og hans mor gjorde sig klar til at få ham døbt.

Når man tager dette i betragtning, hvordan blev Augustin omvendt?

I slutningen af august 386, i en alder af 31, efter at have hørt om Ponticianus og hans venners første læsning af Sankt Antonius af ørkenens liv, Augustin konverterede til kristendommen. Som Augustin senere fortalte det, hans konvertering blev tilskyndet af at høre en barnestemme sige "tag op og læs" (latin: tolle, lege).

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan Ambrose blev biskop? 340–397), bedre kendt på engelsk som Ambrose (/ˈæmbro?z/), en ærkebiskop af Milano, blev til en af de mest indflydelsesrige kirkelige skikkelser i det 4. århundrede. Han tjente som den romerske guvernør i Ligurien og Emilia, med hovedkvarter i Milano, før populær akklamation drev ham ind i blive biskop af Milano i 374.

Hvad gjorde Sankt Ambrosius på denne måde?

Ambrose , latin Ambrosius . forestillinger om forholdet mellem kirke og stat.

Hvordan påvirkede Sankt Augustin kirken?

Augustin er måske den mest betydningsfulde kristne tænker efter St . Paul. Han tilpassede klassisk tankegang til kristen undervisning og skabte et kraftfuldt teologisk system af varigt indflydelse . Han formede også praksis med bibelsk eksegese og var med til at lægge grundlaget for meget af middelalderens og moderne kristen tankegang.

Anbefalede: