Kan en britisk statsborger gifte sig med en udlænding?
Kan en britisk statsborger gifte sig med en udlænding?
Anonim

Hvis du eller din partner er en udenlandsk statsborger

Dig og din familie kan ansøge EU-afviklingsordningen for fortsat at bo i Storbritannien . Du skal ansøge om visum for at få gift eller danne et civilt partnerskab i Storbritannien hvis du: ikke er en Britisk statsborger . ikke har ubestemt opholdstilladelse i Storbritannien.

Efterfølgende kan man også spørge, kan jeg bo i Storbritannien, hvis jeg gifter mig med en britisk statsborger?

Du kan ansøge om britisk statsborgerskab ved "naturalisering" hvis du er gift til eller i et civilt partnerskab med en, der er en Britisk statsborger . har boet i Storbritannien i mindst 3 år før din ansøgningsdato.

Ligeledes, hvad sker der, når du gifter dig med en udlænding? Faktum om ægteskab er nok til at vække mistanke og blokere for adgang. Hvis udlænding kommer ind i USA på enten et K1 forlovede visum eller CR ægteskab visum, den udlænding er velkommen til at blive i USA og ansøge om et green card. Til sidst udenlandsk ægtefælle kan også ansøge om amerikansk statsborgerskab.

Heri, kan jeg blive i Storbritannien, hvis jeg bliver gift?

Hvis vil du blive gift eller registrere et civilt partnerskab i Storbritannien , dig kan ansøg om en Ægteskab Besøgsvisum. Dog du vilje ikke være tilladt at Bliv eller bosætte sig i Storbritannien efter din ægteskab eller partnerskab længere end de tilladte seks måneder.

Hvor lang tid tager det at blive britisk statsborger gennem ægteskab?

Efter afviklingsstatus har fået, det person skal holde dette i 12 måneder før væren berettiget til at ansøge om naturalisation. Denne 12-måneders periode er frafaldes hvis det person er gift til en Britisk statsborger . Det ansøgningsprocessen vil tage nogen tid, generelt 3 til 6 måneder.

Anbefalede: