Hvornår startede CLEP-testen?
Hvornår startede CLEP-testen?

Video: Hvornår startede CLEP-testen?

Video: Hvornår startede CLEP-testen?
Video: What are Clep Exams? | Save Money & Graduate Nursing School Faster with CLEP Exams 2024, April
Anonim

Enhver, der er interesseret i at tjene college-kredit og spare tid og penge, kan tage en CLEP eksamen . CLEP lanceret i 1967 som en måde for voksne studerende og værnepligtsmedlemmer at opnå grader billigt, mens de også er i stand til at opfylde arbejds- og familieforpligtelser.

På samme måde bliver det spurgt, hvor længe har Clep eksisteret?

1967: CLEP etableret 50 testcentre rundt om USA og afholdt sin første nationale testadministration. Fire elever mødte op for at tage CLEP eksamen til den første administration.

Ligeledes, hvor ofte kan du tage en CLEP-test? Ja, pr. 17. oktober 2014 er ventetiden tre måneder. Bemærk venligst, at denne politik kun gælder for studerende, der prøve den 17. oktober 2014 eller senere. For studerende, der prøve forud for den 17. oktober, ventetiden for at gentage en eksamen er seks måneder.

Med hensyn til dette, hvad er CLEP-test?

EN CLEP test er en eksamen, der tests en person med kendskab til et bestemt emne på universitetsniveau, og hvis en person består eksamen, vil de blive tildelt college-merit, som om de faktisk havde taget kurserne. Forestil dig for eksempel en ung dame, der blev forelsket i engelsk litteratur i gymnasiet.

Er CLEP US History 1 svært?

USAs historie 1 CLEP : Hvordan jeg bestod. Jeg scorede 62 på amerikansk historie 1 CLEP . Hvis du kan lide historie det er ikke en svært prøve. Hvis du er en historie dummy, bare rolig, nem rutehukommelse vil se dig igennem det.

Anbefalede: