Hvem startede Kansas Nebraska Act?
Hvem startede Kansas Nebraska Act?

Video: Hvem startede Kansas Nebraska Act?

Video: Hvem startede Kansas Nebraska Act?
Video: The Kansas Nebraska Act 2024, April
Anonim

Senator Stephen A. Douglas

Udover dette, hvad var Kansas Nebraska Act, og hvordan førte det til borgerkrigen?

Det Kansas - Nebraska-loven af 1854 var en stor katalysator for at sende nationen til Borgerkrig . Det her handling vendte Missouri-kompromiset og tillod slaveri i resten af de oprindelige områder af Louisiana-købet. Magtbalancen skiftede i regeringen og på tværs af landet.

På samme måde, hvilke politiske kræfter fører til oprettelsen af Kansas Nebraska Act? På den ene side fremmede Douglas vestlig ekspansion, en major politisk kraft , ved at forsøge at åbne territorier af Kansas og Nebraska til afvikling. Han håbede, at der kunne anlægges en jernbane forbundet Chicago til vestkysten, og at den ville passere igennem Kansas og Nebraska.

var Nebraska en fri stat efter Kansas Nebraska Act?

Det Kansas - Nebraska-loven var en 1854 regning der gav mandat til "folkesuverænitet" - der tillod bosættere af et territorium at beslutte, om slaveri ville blive tilladt inden for et nyt statens grænser. Foreslået af Stephen A. Kansas blev optaget som en fri stat i januar 1861 kun uger efter otte sydlige stater udtrådt af fagforeningen.

Hvad var resultatet af Kansas Nebraska Act?

Det Kansas - Nebraska-loven blev vedtaget af den amerikanske kongres den 30. maj 1854. Det tillod folk i territorier af Kansas og Nebraska at beslutte, om de vil tillade slaveri inden for deres grænser. Det Handling tjente til at ophæve Missouri-kompromiset fra 1820, som forbød slaveri nord for breddegrad 36°30´.

Anbefalede: