Hvilken type politisk system foretrækker Locke?
Hvilken type politisk system foretrækker Locke?

Video: Hvilken type politisk system foretrækker Locke?

Video: Hvilken type politisk system foretrækker Locke?
Video: ZEITGEIST: MOVING FORWARD | OFFICIAL RELEASE | 2011 2024, April
Anonim

Locke favoriserede en repræsentant regering såsom det engelske parlament, som havde et arveligt overhus og et valgt underhus. Men han ønskede, at repræsentanter kun skulle være mænd for ejendom og forretning. Derfor bør kun voksne mandlige ejendomsejere have stemmeret.

Hvilken styreform foretrækker Locke tilsvarende?

Han argumenterer for en begrænset liberal, demokratisk styreform , og er den første og mest succesrige store tænker i den vestlige tradition til gør så. Spinoza, før Locke , var den første til at fremføre et seriøst argument for demokratisk regering , men Spinoza gjorde ikke tror på eller argumenterer for individuel frihed.

Troede Locke desuden på demokrati? John Locke var arkitekten bag Western demokratier som de eksisterer i dag. Han præsenterede sine ideer i sit hovedværk "Two Treatises of Government" i 1690. I modsætning til Hobbes mente han, at denne sociale kontrakt skulle være en demokrati . John Locke var en meget vigtig inspiration for den amerikanske revolution.

hvad mente Locke om regeringen?

Politisk teori ligesom Hobbes, Locke mente, at den menneskelige natur tillod folk at være egoistiske. Dette er tydeligt med indførelsen af valuta. I en naturlig tilstand var alle mennesker lige og uafhængige, og alle havde en naturlig ret til at forsvare sit "liv, helbred, frihed eller ejendele".

Hvilke to regeringsgrene anbefaler Locke?

Hvis regering fejler, har folket ret til at skabe en ny regering . Locke anbefaler det retslige og lovgivningsmæssige grene for denne sag.

Anbefalede: