Hvilket bibelvers er tro kan flytte bjerge?
Hvilket bibelvers er tro kan flytte bjerge?

Video: Hvilket bibelvers er tro kan flytte bjerge?

Video: Hvilket bibelvers er tro kan flytte bjerge?
Video: ASMR SIRI 🍏🤪 Iphone Виртуальный Ассистент Сири АСМР / Virtual Assistant 2024, Kan
Anonim

Hvad som helst kan ske, når du lægger dit fulde hjerte og sind i Herrens hænder. "Sandelig siger jeg dig, hvis du har tro så lille som et sennepsfrø, du kan sige til dette bjerg , ' Bevæge sig fra her til der, 'og det vil flytte . Ikke noget vilje være umuligt for dig."

Også spurgt, kan tro virkelig flytte bjerge?

SVAR: Ja, men kun i den forstand, at det motiverer en person eller gruppe til at holde ud i den meget menneskelige og verdslige opgave at gøre det rent faktisk ske - med skovle og hakke og maskiner… og organisation og logistik og finansiering.

Desuden, hvilket skriftsted taler om tro som et sennepsfrø? Hvad skal jeg sammenligne det med? det er synes godt om -en korn af sennepsfrø , som en mand tog og satte i sin egen have.

Bare så, hvor i Bibelen, der taler om tro?

1 Corinthians 2:5 At jeres tro måske ikke hvile i menneskers visdom, men i Guds kraft. Matthæus 21:22 Og hvad end I beder om i Bøn, skal I få, hvis I har tro . Lukas 1:37 For intet vil være umuligt for Gud.

Hvad siger Bibelen om bjerge og dale?

Jeg elsker især dette vers fra Esajas 54:10: Selvom den bjerge rystes og bakkerne fjernes, men min ufejlbarlige kærlighed til dig vilje ikke rokkes, og min fredspagt skal ikke fjernes,« siger Herren, som har medfølelse med dig. Der VILJE være bjerge , men Guds kærlighed til os er usvigelig!

Anbefalede: