Er Academy of Art University offentligt eller privat?
Er Academy of Art University offentligt eller privat?

Video: Er Academy of Art University offentligt eller privat?

Video: Er Academy of Art University offentligt eller privat?
Video: Единственная аккредитованная программа модного стиля в мире 2024, Kan
Anonim

Det Academy of Art University , tidligere Kunstakademiet College og Richard Stephens Kunstakademiet , er en privat ejet for profit kunstskole i San Francisco, Californien, i USA.

Er Academy of Art University så lovligt?

På nationalt plan får du muligvis ikke en god uddannelse, så prøv i det mindste at have det sjovt uden penge. Kunstakademiets Universitet pædagogisk kvalitet placerer den under gennemsnittet på vores landsdækkende Overall Best Colleges-rangering. Dette har givet den en meget dårlig #1.457 placering på listen over bedste skoler for pengene.

Man kan også spørge, om Kunstakademiet er nationalt akkrediteret? Academy of Art University er regionalt akkrediteret af WASC Senior College og Universitet Commission (WSCUC), en af de syv regionale sammenslutninger, der akkrediterer offentlige og private gymnasier og skoler i USA.

Heraf, er Academy of Art University dyrt?

De samlede omkostninger for studerende på campus at deltage Academy of Art University i 2018 - 2019 var $42.250. Husk, at de fulde omkostninger nævnt ovenfor ikke er, hvad de fleste studerende vil betale, og nettoprisen varierer en del baseret på individuelle omstændigheder.

Hvad er acceptgraden for Academy of Art University?

Ansøgningsgebyret kl Academy of Art University er $50. Resultater for enten ACT- eller SAT-testen forfalder ikke. Den har en acceptrate på 100 pct.

Anbefalede: