Hvilken type matematik er der på Accuplacer-testen?
Hvilken type matematik er der på Accuplacer-testen?

Video: Hvilken type matematik er der på Accuplacer-testen?

Video: Hvilken type matematik er der på Accuplacer-testen?
Video: Подготовка к математическому тесту Accuplacer 2024, April
Anonim

Accuplacer Math-eksamenen består af tre tests: Aritmetic Test; den kvantitative begrundelse, Algebra , og Statistik Test; og Avanceret Algebra og funktionstest. Hver test måler din evne til at udføre grundlæggende operationer og løse problemer, der involverer grundlæggende koncepter.

På samme måde kan du spørge, hvor mange spørgsmål er der på accuplacer matematikprøven?

20

Derudover, hvad er en god score på matematisk akkumulator? Det lavest mulige score en person kan modtage er 20, mens den højeste score er 120. Næste Generation Accuplacer matematik prøver og læse- og skriveprøver er scorede i området 200 til 300 punkter.

På samme måde, er accuplacer matematik-testen svær?

Det ACCUPLACER test er et omfattende, webbaseret vurderingsværktøj, der bruges til at bestemme dine færdigheder i læsning, skrivning og matematik . Det er utimet, men de fleste studerende gennemfører det på mindre end 90 minutter. Det prøve er adaptiv, hvilket betyder, at spørgsmålene bliver sværere, efterhånden som du giver flere rigtige svar.

Kan jeg bruge lommeregner på accuplacer?

ACCUPLACER gør Tillad IKKE brug af personlige lommeregnere på matematikdelen af placeringsprøven. AKKUPLACER forventer, at eleverne er i stand til at svare korrekt på visse spørgsmål uden hjælp fra en lommeregner . Derfor giver de en skærm lommeregner for eleverne brug på nogle spørgsmål.

Anbefalede: