Hvornår skal bluebonnet-frø plantes?
Hvornår skal bluebonnet-frø plantes?

Video: Hvornår skal bluebonnet-frø plantes?

Video: Hvornår skal bluebonnet-frø plantes?
Video: Jordbær fra frø 🔴 Såning af reparation af jordbær til frøplanter 🔴 Sorter af vilde jordbær Rügen 2024, Kan
Anonim

Plante det frø i oktober og november (begyndelsen af oktober er bedst). Texas blå huer er etårige planter, hvilket betyder, at de går fra frø at blomstre til frø på et år. De spire i efteråret og dyrke hele vinteren og blomstrer normalt omkring slutningen af marts til midten af maj.

Heri, er det for sent at plante bluebonnet-frø?

Det er ikke for sent at plante transplantationer nu. Det er for sent at plante frø , selvom. Frø skal altid være spredt i sent sommer og de spirer i september/oktober. De dyrke rødder om vinteren spirer derefter, men forbliver meget lavt til jorden og spreder sig.

Kan du også plante bluebonnets i din have? Hvornår og hvor skal du hen Plante Texas Bluebonnet Frø plantes bedst i det efterår (ultimo august – september i varmere klimaer) i veldrænet sandjord med fuld soleksponering. De vilje spire og overvintre som lav- vokser rosetter (bladspiraler) og blomstrer i det tidlige forår.

På samme måde, hvor lang tid tager det for bluebonnet-frø at spire?

omkring 10 dage

Hvordan planter du bluebonnet frø i potter?

Drys den frø oven på jorden, så omkring tre frø pr. hver 6 kvadratcentimeter jordoverflade. Tryk på frø fast i jorden og dæk dem med omkring 1/4 tomme af pottemediet. Hold jorden let fugtig hele vinteren, pga blå huer vil ikke spire hvis det tørrer helt ud.

Anbefalede: