Kan en NSW JP være vidne til en oversøisk lovpligtig erklæring?
Kan en NSW JP være vidne til en oversøisk lovpligtig erklæring?

Video: Kan en NSW JP være vidne til en oversøisk lovpligtig erklæring?

Video: Kan en NSW JP være vidne til en oversøisk lovpligtig erklæring?
Video: How to make a statutory declaration 2024, April
Anonim

NSW JP'er er ikke autoriseret under NSW lov til vidne udførelse af dokumenter til brug oversøisk , herunder "bevis på liv"-formularer med henblik på at gøre krav oversøisk pensioner. NSW JPs kan attestere kopier af originale dokumenter fra oversøisk.

Ligeledes spørger folk, hvem kan være vidne til en lovbestemt NSW-erklæring i udlandet?

EN lovpligtig erklæring kan blive lavet oversøisk forudsat at det bevidnes af en person, der falder ind under en af kategorierne i bilag 2 til reglementet. En læge, der er registreret til at praktisere medicin i Australien, kan evt vidne et Commonwealth lovpligtig erklæring når han eller hun er det oversøisk.

Ydermere, skal en lovpligtig erklæring bevidnes af en JP? EN lovpligtig erklæring er en skriftlig erklæring, som en person erklærer at være sand i nærværelse af en autoriseret vidne . Forskellige organisationer kræver ofte, at de gives oplysninger i en lovpligtig erklæring . I denne håndbog er en person, der laver en lovpligtig erklæring kaldes angiveren.

På samme måde spørges der, om en JP kan attestere udenlandske dokumenter?

Det er ikke nødvendigt for en dokument skal skrives på engelsk før a JP kan vidne til det. Siden en JP har generelt ingen bekymring med indholdet af evt Dokumenter fremstillet til hans eller hendes attestation, betyder det kun, at kopien er en sand kopi af originalen.

Hvem kan overvære australske dokumenter i udlandet?

  • En advokat eller barrister, der er kvalificeret i Australien og har et aktuelt praktiserende certifikat.
  • CBA-officerer i offshore-filialer, forudsat at officererne har 2 eller flere års tjeneste hos CBA eller andre australske finansielle institutioner.

Anbefalede: