Hvad betyder WG for karakterer?
Hvad betyder WG for karakterer?

Video: Hvad betyder WG for karakterer?

Video: Hvad betyder WG for karakterer?
Video: ASMR SIRI 🍏🤪 Iphone Virtual Assistant [+Sub] 2024, April
Anonim

Venter Karakterer ( WG ) er pladsholdere og bør kun bruges i sjældne tilfælde, når en instruktør af årsager uden for hans eller hendes kontrol ikke er i stand til at tildele et kursus karakter inden deadline.

Er C karakteren bestået eller ikke bestået på denne måde?

Den er under "god", men over "dårlig", fordi den er anstændig passere . Ved standard college karaktergivning skalaer, en A er fremragende, en B er god, og en C er tilfredsstillende. Et D er et minimum passere og et F er a svigte . Hvis du er på college, a C er en 2.0.

Udover ovenstående, hvad betyder ne for karakterer? NC - Ikke komplet. NE - Ikke eksaminerbar.

Også at vide, hvad betyder merit i karakterer?

EN Fortjeneste er -en karakter tildeles en elev, der har overskredet minimumskravene. At blive tildelt en merit karakter en elev skal have opnået en karakter på mellem 65-79 % A Distinction er -en karakter tildeles en elev, der væsentligt har overskredet minimumskravene.

Hvad er en bestået karakter på KU?

I henhold til artikel II, afsnit 2 i universitetets senats regler og forskrifter, angiver bogstaverne A, B, C, D, S (tilfredsstillende), CR (kredit) eller + en bestået karakter , mens bogstaverne F, U (utilfredsstillende) og NC (ingen kredit) angiver en fejl karakter.

Anbefalede: