Er Hamlet og Horatio kærester?
Er Hamlet og Horatio kærester?

Video: Er Hamlet og Horatio kærester?

Video: Er Hamlet og Horatio kærester?
Video: hamlet but it's just the gay parts 2024, Kan
Anonim

Hamlet vælge Horatio over sine barndomsvenner ved et tilfælde. Horatio er den eneste, der ved det med sikkerhed Hamlet galskab er en handling. Han er den ene person Hamlet kærlighed dybt, og stole på personligt, og hovedpersonen til at trøste ham ved hans død. Hamlet beundrer Horatio for de egenskaber, han ikke besidder.

Hvad er derfor forholdet mellem Hamlet og Horatio?

Horatio er Hamlets betroet ven og fortrolig. Når vi først ser Horatio hos Shakespeare Hamlet , bliver han opfordret af borgvagterne til at henvende sig til det spøgelse, de har mødt. Horatio er en kræsen og intelligent mand, og dette spøgelses udseende gør ham dybt urolig.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad Hamlet fortæller Horatio, han beundrer om ham? Hamlet beundrer Horatios solid praktisk, ærlighed og trofasthed. Som Hamlets betroet fortrolige, Horatio hører prinsens sande følelser og planer og giver dermed Shakespeare mulighed for at formidle sådanne oplysninger til sit publikum. Når en karakter siger én ting, men mener en anden, kaldes det verbal ironi.

Er Horatio på denne måde loyal over for Hamlet?

Horatio er den eneste sande ven, der Hamlet har. Dette relaterer sig til temaet venskab og loyalitet fordi Horatio viser han er loyale over for Hamlet ved at hjælpe ham med planen og ikke anmelde ham. Horatio ville have anmeldt Hamlet for hans anklager mod Claudius, hvis de ikke var venner.

Hvorfor er Horatio inkluderet i det næste ur?

Shakespeare eftersøgt Horatio at rapportere spøgelsesbesøget til Hamlet fordi Horatio er Hamlets fortrolige gennem hele stykket, helt til det sidste.

Anbefalede: