Er jordisk kapitaliseret?
Er jordisk kapitaliseret?

Video: Er jordisk kapitaliseret?

Video: Er jordisk kapitaliseret?
Video: Как правильно выбрасывать обувь, чтобы не привлечь несчастья 2024, April
Anonim

Jorden kan enten være et egennavn eller et fællesnavn. På engelsk er egennavne (navneord, der betegner en bestemt person, sted eller ting). med store bogstaver . Da det er et egennavn, er det altid med store bogstaver.

Udover dette, skriver du jord med stort bogstav?

I dette tilfælde begge dele jorden og Sun er egennavne, så de skal skrives med stort. Hvornår jorden bruges ikke som et egennavn, såsom hvornår du henviser til jorden, jorden eller overfladen af jorden , så er ordet med små bogstaver, da det er et almindeligt substantiv.

For det andet, er internet aktiveret i MLA? Chicago og MLA anvende denne regel på alle ord uanset længde, men AP og APA siger til kapitalisere ethvert ord i en titel, endda en præposition, med fem eller flere bogstaver. Chicago, APA og MLA alle siger at bruge Internettet og World Wide Web men web og hjemmeside.

På samme måde kan du spørge, skal du bruge ordet sol med stort?

Gør ikke brug ordene sol med stort og måne. Gør dog ikke kapitalisere jorden, månen, sol , undtagen når disse navne optræder i en sammenhæng, hvor andre( med store bogstaver ) omtales himmellegemer. " jeg ligesom det her på jorden," men "Det er længere fra Jorden til Mars, end det er fra Merkur til Sol.

Hvad er en jordisk person?

EN person hvem er nede på jorden er en fornøjelse at finde. Han eller hun accepterer andre mennesker som ligeværdige. En nedtur jord person er det modsatte af nogen som er vigtig eller stolt. Ned til jorden mennesker kan være vigtige medlemmer af samfundet. Men de anser ikke sig selv for at være bedre end andre, der er mindre vigtige.

Anbefalede: