Hvilken slags person er Clarisse McClellan?
Hvilken slags person er Clarisse McClellan?

Video: Hvilken slags person er Clarisse McClellan?

Video: Hvilken slags person er Clarisse McClellan?
Video: Fahrenheit 451 - First Meeting Between Guy and Clarisse 2024, Kan
Anonim

Karakteranalyse Clarisse McClellan. En elsker af livet og naturen, Clarisse, en kærlig nabo på sytten år, er folien af Mildred - Montag's kold, tankeløs, konform kone. Dejligt menneskelig og bevidst om sine omgivelser, foragter Clarisse den faktaindlæring, der passer til moderne uddannelse.

Også at vide er, hvilken type karakter er Clarisse McClellan?

Clarisse McClellan er en sytten år gammel pige, der bor med sin familie nede på gaden fra Guy Montag . Hun elsker naturen og livet. Clarisse kommer fra en anden familie og betragtes som en "udstødt til samfundet". Hun har mælkehvid hud og mørke øjne.

Ved du også, er Clarisse McClellan en hovedperson? Clarisse McClellan er nabo til hovedperson , Guy Montag, i den berømte roman Fahrenheit 451 af Ray Bradbury. Første gang Montag ser Clarisse , hun er intet genert over for æterisk. Hun fanger hans opmærksomhed og tvinger ham til at stille kritiske spørgsmål om hans liv og verden omkring ham.

Man kan også spørge, hvordan vil du beskrive Clarisse i Fahrenheit 451?

Clarisse er uskyldig, nysgerrig og fuld af liv. Hun overholder ikke rollerne og reglerne i det undertrykkende samfund, som hun og Montag lever i. Da hun spørger Montag, om brandmænd plejede at slukke brande i stedet for at starte dem, griner Montag. I slutningen af deres første møde, Clarisse spørger Montag, om han er glad.

Hvad er rollen som Clarisse i Fahrenheit 451?

Clarisses funktion i romanen Fahrenheit 451 er på en måde en djævelens advokat, og endda en trøst, der får Montag til at tænke mere over den verden, han lever i. Hun får Montag til at stille spørgsmålstegn ved den skarpe virkelighed i den moralsk bankerot verden, han lever i.

Anbefalede: