Hvad hjalp Tom Robinson Mayella med?
Hvad hjalp Tom Robinson Mayella med?

Video: Hvad hjalp Tom Robinson Mayella med?

Video: Hvad hjalp Tom Robinson Mayella med?
Video: To Kill A Mockingbird(1962) - The Trial Scene(Mayella Ewell's testimony) 2024, April
Anonim

Det siger han Mayella beder ham om det Hjælp hende med gøremålene næsten hver dag, når han passerer hendes hus. Hun beder ham om at slæbe vand, hugge optænding og gør andre opgaver for hende.

Hvad sagde Tom Robinson på denne måde om mayella?

Sandt nok, Toms vidnesbyrd bringer faktisk Ewells mere i forlegenhed. Tom fortæller retten det Mayella bad ham kysse hende ordsprog , "'hvad hendes far gør ved hende, tæller ikke'", som informerer hele byen om, at Bob Ewell misbruger sin datter seksuelt.

Udover ovenstående, hvad sagde Tom Robinson i sit vidnesbyrd? I løbet af hans vidnesbyrd , Tom Robinson fortalte en helt hvid jury, at Mayella gjorde fremskridt mod ham. 'Jeg sige Miss Mayella kom ud og prøvede at løbe, men hun fik hende tilbage det dør og jeg havde at presse hende. Jeg ville ikke skade hende, Mr. Finch, og jeg sige lad mig gå, men lige når jeg sige det Hr.

Hvad var derfor Tom Robinsons forhold til mayella?

Tom Robinsons forhold til Mayella Ewell Mayella Ewell er en fattig, hvid pige i den lille sydlige by Maycomb, Alabama. Ønsker noget kammeratskab, Mayella ender med at finde selskab med en sort mand ved navn Tom Robinson , som kom forbi Ewell-boligen på vej hjem fra arbejde hver dag.

Hvorfor gik Tom Robinson i retten?

Han blev dømt skyldig, fordi han er en sort mand, og selvom det er sikkert, at det ikke var ham, der voldtog Mayella Ewell. Det var der ikke engang beviset for Tom voldtog Mayella og alligevel blev han anklaget, da han faktisk var uskyldig. Det er den Tom Robinson sagen og eftervirkningerne af forsøg.

Anbefalede: