Kan protestantiske nonner blive gift?
Kan protestantiske nonner blive gift?

Video: Kan protestantiske nonner blive gift?

Video: Kan protestantiske nonner blive gift?
Video: LIVE: Покаянный канон св. Андрея Критского | Вторник 08.03.2022 | 17:00 2024, Kan
Anonim

Generelt kun i moderne kristendom protestantisk og nogle uafhængige katolske kirker giver mulighed for ordinerede præster til gifte efter ordination. Men i nyere tid et par ekstraordinære tilfælde måske fundet i nogle ortodokse kirker, hvor ordinerede præster har fået ret til gifte efter ordination.

Hvis man tager dette i betragtning, kan nonner blive gift?

Nonner rent faktisk KAN blive gift Når de slutter sig til et kloster, lover de sig selv til Gud. De afgiver faktisk dette løfte i en ceremoni, som er meget ens, men bare ikke helt et egentligt bryllup. Så mens de ikke er det gifte sig en anden person, er de faktisk gifte sig Jesus.

Desuden, hvorfor kan nonner ikke gifte sig? gejstligt cølibat. Gejstligt cølibat er kravet i visse religioner, at nogle eller alle medlemmer af præsteskabet skal være ugifte. Disse religioner mener, at uden for ægteskab bevidst at hengive sig til lystne tanker og adfærd er syndigt; gejstligt cølibat kræver også afholdenhed fra disse.

Kan du desuden have protestantiske nonner?

Nonner er mest almindelige i Mahayana-buddhismen, men har på det seneste blevet mere udbredt i andre traditioner. Inden for kristendommen er kvinder religiøse, kendt som nonner eller religiøse søstre, findes blandt andet i katolske, østlige ortodokse, anglikanske og lutherske traditioner.

Skal man være jomfru for at være nonne?

Kravene for at blive en nonne variere afhængigt af kirkens rækkefølge; i de fleste tilfælde er kvinder ikke længere forpligtet til at være jomfruer blive -en nonne . Enker accepteres også som nonner , men en kvinde, der er blevet skilt, er det ikke. For at blive -en nonne , skal en fraskilt kvinde søge og modtage en annullering først.

Anbefalede: