Kan man blive lovligt gift i Mauritius?
Kan man blive lovligt gift i Mauritius?

Video: Kan man blive lovligt gift i Mauritius?

Video: Kan man blive lovligt gift i Mauritius?
Video: Hum Honge Kamyab Ek Din- Republic Day Special - Full Song 2024, April
Anonim

Mauritius ægteskabslov Krav

gyldige alder for ægteskab er 18 år for både mænd og kvinder. Hvis 16 eller 17 år, så kræves forældres samtykke. Brud og brudgom må ikke være beslægtet af blod eller adoption. Der kræves to vidner

Kan jeg desuden blive gift på Mauritius?

For at være lovligt gift på Mauritius , skal du være opmærksom på et par ting. Og den fjerde er, at du vilje brug for to vidner til at underskrive ægteskab certifikat på dagen.

Ved også, er et ægteskab i Mauritius anerkendt i Storbritannien? Får gift på Mauritius EN ægteskab udført i Mauritius er lovligt anerkendt ved britisk Lov. Den borgerlige ceremoni ligner enhver britisk Ceremoni i Registreringskontoret. Der er ingen juridisk forpligtelse til at registrere bryllup i Storbritannien selvom det kan gøres gennem britisk Konsulat i Mauritius mod et nominelt gebyr.

I betragtning af dette, hvor meget koster det at blive gift i Mauritius?

Bryllupper ind Mauritius er relativt billige i forhold til mange andre destinationssteder, og nogle af feriestederne inkluderer komplet bryllup pakker og arrangører. Det gennemsnitlige bryllup i Mauritius koster omkring $10.000.

Kan sydafrikanere blive gift på Mauritius?

Lad os tage os af alle de juridiske formaliteter inden din ankomst Mauritius . Alt hvad du skal gør er at indsende al din dokumentation (paskopier, fødselsattester osv.) Mauritius ægteskaber er lovligt accepteret i Sydafrika men sørg for at arrangere din ægtepagt inden du tager hjemmefra.

Anbefalede: