Indholdsfortegnelse:

Hvad bar Shogun i det feudale Japan?
Hvad bar Shogun i det feudale Japan?
Anonim

Shogun tøj

I tegningerne, shoguns ses ofte sat ned på en zabuton, en traditionel japansk pude på gulvet, iført lange sorte kimonoer sammen med en sort hat. Imidlertid menes det i hverdagen, shoguns også bar krigerrustning, svarende til hvad der blev båret af samuraier og daimyoer.

Når man tager dette i betragtning, hvad gjorde shogunen i det feudale Japan?

Det shoguns af middelalderlige Japan var militærdiktatorer, der styrede landet via en feudal system, hvor en vasalls militærtjeneste og loyalitet blev givet til gengæld for en herres protektion.

Ved også, hvad var forholdet mellem en japansk shogun og kejseren? Det kejser blev brugt som værktøj af shogun at legitimere sin autoritet. På grund af det faktum, at Shogun var ansvarlig for militæret, den kejser var i det væsentlige tvunget til at acceptere hans autoritet. Siden kejser blev (er?) betragtet som guddommelig, hjalp dette shogun's autoritet hele vejen igennem Japan.

Desuden, hvad skulle daimyoen sørge for Shogunen?

Hovedrollerne for daimyo i det feudale Japan skulle beskytte shoguns og at være herskere over mennesker, jord og ejendom i det tildelte område. Det daimyo fik i første omgang jord af shoguns , til gengæld ydede de militær støtte, herunder samuraier, der tjente daimyo og blev beordret til at bo i slotsbyer.

Hvor boede Shoguns i det feudale Japan?

I 1192 fik en militærleder ved navn Minamoto Yoritomo kejseren udnævnt ham shogun ; han oprettede sin egen hovedstad i Kamakura, langt øst for kejserens hovedstad i Kyoto, nær det nuværende Tokyo.

Anbefalede: