Har Jupiter nogen kendetegn?
Har Jupiter nogen kendetegn?

Video: Har Jupiter nogen kendetegn?

Video: Har Jupiter nogen kendetegn?
Video: Краткий обзор: Луна Юпитера космической эры! | Forge of Empires 2024, Kan
Anonim

Dens atmosfære består hovedsagelig af brintgas og heliumgas, ligesom solen. Planeten er dækket af tykke røde, brune, gule og hvide skyer. Skyerne får planeten til at ligne den har striber. En af Jupiters mest berømte funktioner er den store røde plet.

Med hensyn til dette, hvad er det mest karakteristiske træk ved Jupiter?

Set gennem et stort teleskop, Jupiter er forbløffende farverig - det er en disk dækket med bånd af blå, brun, pink, rød, orange og gul. Dens mest karakteristiske træk er "den store røde plet", en intens vindstorm, der er større end Jorden, og som har fortsat i århundreder uden tegn på at dø ned.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan Jupiters overflade ser ud? Jupiter er består næsten udelukkende af brint og helium, med nogle andre sporgasser. Der er intet firma overflade på Jupiter , så hvis du forsøgte at stå på planeten, synker du ned og bliver knust af det intense pres inde i planeten. Når vi se på Jupiter , ser vi faktisk det yderste lag af dens skyer.

Folk spørger også, hvad har Jupiter, som andre planeter ikke har?

Jupiter er mere end dobbelt så massiv som alle de andre planeter kombineret. Hvis det enorm planet var omkring 80 gange mere massiv, den ville have faktisk blive en stjerne i stedet for en planet . Jupiters atmosfæren ligner det sol, der hovedsageligt består af brint og helium.

Regner det med diamanter på Jupiter?

Diamantregn kan fylde himmel af Jupiter og Saturn. Stumper af diamanter kan svæve i brint og heliumvæske dybt i atmosfæren i Saturn og Jupiter . Hvad mere er, på endnu lavere dybder kan det ekstreme tryk og den ekstreme temperatur smelte den dyrebare ædelsten og bogstaveligt talt gøre den regn væske diamant , sagde forskere.

Anbefalede: