Er NSCA akkrediteret?
Er NSCA akkrediteret?

Video: Er NSCA akkrediteret?

Video: Er NSCA akkrediteret?
Video: Архитектура прикладного решения ERP - курс по 1С:ERP - 1С:Учебный центр №1 2024, Kan
Anonim

Det er vigtigt at bemærke, at NSCA certificeringsprogram er akkrediteret af Institute for Credentialing Excellence (ICE), der oprettede National Commission for Certifying Agencies (NCCA), som akkrediterer legitimationsorganisationer. Den foreslåede uddannelse akkreditering er helt adskilt.

I forhold til dette, er NSCA en god certificering?

NSCA . NSCA certificering har eksisteret i ret lang tid. Det er en af de mest anerkendte certificeringer i branchen. De er så velkendte, at deres undervisningsbøger faktisk bruges som læseplan på nogle gymnasier og universiteter.

Ligeledes, hvor meget koster det at blive NSCA certificeret? NSCA eksamen koste adskiller sig; Hvis du er medlem, certificeringsomkostninger $300 og for ikke-medlemmer, det omkostninger $435 for at tage eksamen. Hvordan meget koster NSCA-certificering ? NSCA eksamen koste adskiller sig; Hvis du er medlem, certificeringsomkostninger $300 og for ikke-medlemmer, det omkostninger $435 for at tage eksamen.

Og hvad er en NSCA-certificering?

NSCA - Certificeret Personlige trænere ( NSCA - CPT ®) er sundheds-/fitnessprofessionelle, der ved hjælp af en individualiseret tilgang vurderer, motiverer, uddanner og træner klienter i deres personlige sundheds- og fitnessbehov.

Hvor længe er NSCA gyldig?

For at blive certificeret , det NSCA kræver, at hver certificeret individuelle opretholde nuværende HLR/AED certificering , fuldfør Continuing Education Units (CEU), og betal et gencertificeringsgebyr hvert tredje år.

Anbefalede: