Hvad står akronymet Persien for?
Hvad står akronymet Persien for?

Video: Hvad står akronymet Persien for?

Video: Hvad står akronymet Persien for?
Video: Iran Nomad Life - تجربه یک روز با عشایر استان فارس 2024, Kan
Anonim

PERSIEN er en akronym der er let at huske og bruge. P er lig med politisk, E er lig med økonomisk, R er lig med religion, S er lig med social, I er lig med intellektuel og A er lig med kunst.

I betragtning af dette, hvad betyder ordet Persien?

navneord. Også kaldet persisk Imperium. et gammelt imperium beliggende i W og SW Asien: på sin højde strakte det sig fra Egypten og Det Ægæiske Hav til Indien; erobret af Alexander den Store 334–331 f.v.t.

Ved også, hvad er den fulde betydning af Iran? Iran , Islamisk Republik Iran , Persien(substantiv) en teokratisk islamisk republik i Mellemøsten i det vestlige Asien; Iran var kernen i det antikke imperium, der var kendt som Persien indtil 1935; rig på olie.

Spørgsmålet er også, hvad er den fulde form af Persien?

Politisk Økonomisk Religiøs Social Intellektuel Kunstnerisk. Statslig » Politik. Bedøm det: PERSIEN . Politisk Økonomisk Religionssamfund Intellektuel Og Æstetik.

Hvilke lande udgør Persien i dag?

Verden Persien i dag betyder moderne dag Iran , her er et kort fra det 17. århundrede, hvor vi kan se Afghanistan, Armenien, Aserbajdsjan, Bahrain, Georgien, Iran , Irak, Kasakhstan, Kuwait, Oman, Pakistan, Rusland, Turkmenistan, Tyrkiet og Usbekistan som en del af det gamle Persien.

Anbefalede: