Hvad siger Bibelen om subsidiaritet?
Hvad siger Bibelen om subsidiaritet?

Video: Hvad siger Bibelen om subsidiaritet?

Video: Hvad siger Bibelen om subsidiaritet?
Video: Bibelen Live - Mark 2,1-12 2024, Kan
Anonim

Subsidiaritet i bibel

2 Thessalonikerbrev 3:10 formaner: "Hvis en mand ikke arbejder, må han ikke spise." Gud har udstyret flertallet af os til at være produktive og skabe rigdom og ressourcer til os selv og andre.

Tilsvarende, hvad betyder subsidiaritet i religion?

Subsidiaritet er et organiserende princip om, at sager bør håndteres af den mindste, laveste eller mindst centraliserede kompetente myndighed. Politiske beslutninger bør træffes på lokalt plan, hvis det er muligt, snarere end af en central myndighed.

Udover ovenstående, hvad siger Bibelen om solidaritet? 1 Korintherbrev 12:13 - For ved én Ånd er vi alle døbt til ét legeme, hvad enten vi er jøder eller ikke-jøder, om vi er trælle eller frie; og er alle blevet gjort til at drikke af én Ånd.

hvad er formålet med subsidiaritet?

Subsidiaritet er et princip for social organisation, der går ud på, at sociale og politiske spørgsmål skal behandles på det mest umiddelbare (eller lokale) niveau, der er i overensstemmelse med deres løsning. Subsidiaritet er måske i øjeblikket bedst kendt som et generelt princip i EU-retten.

Hvad siger Bibelen om samhørighed?

• 1 Korintherbrev 12:14• Kristi legeme, eller de mennesker, der er hele menneskeheden, er et team. Kroppen støttes ikke af én person, men af os alle sammen. Vi er ét, vi er stærkest ved at arbejde sammen i enhed. Teamwork er nøglen til at leve livet i harmoni, så vi kan gør Guds vilje.

Anbefalede: