Hvad betyder navnet Samson?
Hvad betyder navnet Samson?

Video: Hvad betyder navnet Samson?

Video: Hvad betyder navnet Samson?
Video: What does the name Samson mean? What does Delilah mean? 2024, April
Anonim

Det navn Samson er en hebraisk baby Navne baby navn . På hebraisk Baby Navne det betyder af navn Samson er: Solbarn; skarp sol. I Det Gamle Testamente, Samsons stor styrke kom fra hans lange hår. Han blev forført af Delila, som klippede hans hår af og derved ødelagde hans styrke.

Bare så, hvad er betydningen af navnet Samson i Bibelen?

???????? (Shimshon), afledt af ??????? (shemesh) betyder "sol". Samson var en Gamle Testamente helten givet enestående styrke af Gud. Hans elskerinde Delilah forrådte ham og klippede hans hår og fratog ham hans magt. Således blev han fanget af filistrene, blindet og bragt til deres tempel.

For det andet, er Samson et godt navn? Så hvis du leder efter en original navn , en med en lys etymologi ("sol") og en interessant historie - Samson kan være en navn at overveje. Det er også et alternativ til den alt for populære Samuel. Takket være det bibelske Samson , det navn er synonymt med herkulisk styrke og smukke, lange lokker.

Hvilken nationalitet er navnet Samson tilsvarende?

Skotsk, engelsk, walisisk, fransk, tysk, hollandsk, ungarsk (Sámson) og jødisk: fra den bibelske navn Samson (Hebraisk Shimshon, en diminutiv af shemesh 'sol'). Blandt kristne blev det nogle gange valgt som personligt navn eller kaldenavn med henvisning til den bibelske helts store styrke (Dommerne 13-16).

Hvad symboliserer Samsons hår?

Som kilde til Samsons styrke, hans hår er et letforståeligt symbol på Guds magt - og tabet heraf, der kommer af at give efter for fristelser (hoste, Delila, hoste). På grund af hans status som den udvalgte, Samson er lige så stærk som hans hår er lang, og han giver alle slags pokker til filistrene.

Anbefalede: