Hvor meget koster børnepasning i timen i Californien?
Hvor meget koster børnepasning i timen i Californien?

Video: Hvor meget koster børnepasning i timen i Californien?

Video: Hvor meget koster børnepasning i timen i Californien?
Video: SpaceX Starship Stacked and Tested, NASA SLS Rolls to the Pad, Record Falcon 9 landing 2024, April
Anonim

Her er hvor meget du kan forvente at betale baseret på den gennemsnitlige timeløn børnepasnings sats på $15,87 for et barn i Los Angeles-området. Tilmeld dig en Urban Sitter månedligt medlemskab nu for at få din første og anden måned gratis (- en 40 $ værdi!).

På samme måde bliver det spurgt, hvor meget koster en babysitter i timen i Californien?

Topbyer

Topbyer Pårørende type:
Barnepige Babysittere
Los Angeles, CA 21,00 USD/t 19,00 USD/t
Miami, FL $17,50/time 17,00 USD/t
Minneapolis, MN $17,50/time 16,00 USD/t

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor meget skal du betale en babysitter for 3 timer? Antal børn En god tommelfingerregel: Tilføj en ekstra dollar for hvert ekstra barn. Så hvis en sitter normalt betalt $12 pr time for et barn og en familie har tre børn, kunne omsorgspersonen forvente at tjene $14 pr time til det job.

Ved også, hvor meget betaler du en babysitter i Californien?

Ifølge Care.coms undersøgelse er den gennemsnitlige timeløn børnepasning Prisen i San Francisco er for eksempel $18,87 sammenlignet med det nationale gennemsnit på $16,40 i timen. Babysittere i alle de 75 undersøgte byer tjente alle mere end 13 USD i timen.

Hvor meget skal en babysitter opkræve i timen?

Få det seneste fra I DAG gennemsnitlig timetal sats for en babysitter er $16,75 for et barn og $19,26 for to børn, ifølge den årlige undersøgelse for 2019 udarbejdet af UrbanSitter. Til sammenligning er det mere end det dobbelte af den føderale mindsteløn på $7,25 Per time.

Anbefalede: