Hvad mener Locke med naturtilstand?
Hvad mener Locke med naturtilstand?

Video: Hvad mener Locke med naturtilstand?

Video: Hvad mener Locke med naturtilstand?
Video: Locke's State of Nature 2024, Kan
Anonim

Skrevne værker: To afhandlinger om regering

Bare så, hvad mener John Locke med naturtilstand?

John Locke "Det naturtilstand har en lov om Natur at styre det", og den lov er grund. Locke beskriver naturtilstand og civilsamfundet til at være hinandens modsætninger, og behovet for civilsamfundet kommer til dels fra den evige eksistens af naturtilstand.

Desuden, hvad mener Hobbes med naturtilstand? Hobbes beskriver suverænitet som Leviatans sjæl. Naturens tilstand - Det " naturlig menneskehedens tilstand" er, hvad der ville eksistere, hvis der ikke var nogen regering, ingen civilisation, ingen love og ingen fælles magt til at begrænse mennesker natur . Livet i naturtilstand er "grim, brutal og kort."

Udover ovenstående, hvad er naturtilstanden ifølge Locke og Hobbes?

Hobbes vs Locke : Naturens tilstand . Det naturtilstand er et begreb, der bruges i politisk filosofi af de fleste oplysningsfilosoffer, såsom Thomas Hobbes og John Locke . Det naturtilstand er en repræsentation af menneskets eksistens forud for samfundets eksistens forstået i en mere nutidig forstand.

Hvad er de to kræfter, som Locke siger, mennesket har i naturens tilstand?

Den anden strøm -en mennesket har i naturens tilstand , er strøm at straffe forbrydelser begået mod denne lov. Begge disse opgiver han, når han slutter sig til et privat, om jeg så må kalde det, eller særligt politisk samfund, og indlemmer i enhver fælles rigdom, adskilt fra resten af menneskeheden.

Anbefalede: