Hvad bar Henry Dobbins i overført betydning?
Hvad bar Henry Dobbins i overført betydning?

Video: Hvad bar Henry Dobbins i overført betydning?

Video: Hvad bar Henry Dobbins i overført betydning?
Video: It-hjælpemidler til eksamen 2024, Kan
Anonim

Henry Dobbins bærer M60 maskingeværet, ekstra ammunition, ferskner på dåse (som han er meget glad for) og sin kærestes strømpebukser. og intimt, et sted, hvor han en dag kan tage sin kæreste med til at bo.

Også at vide er, hvad Henry Dobbins bar følelsesmæssigt?

Ifølge Dobbins , det er hans kærestes strømpebukser, der bringer ham held og lykke. Ud over blot at nyde hendes duft på dem, Dobbins mener, at hendes strømpebukser holder ham i sikkerhed. Det er derfor, han bærer dem om halsen.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan Henry Dobbins ser ud? Henry Dobbins er en stor, stærk, pålidelig, usofistikeret maskingeværskytte. Han bærer ekstra rationer og bærer sin kærestes strømpebukser bundet om halsen. Henry Dobbins var repræsenteret som en modig soldat. Han var en stor mand.

På samme måde bliver det spurgt, hvad Henry Dobbins repræsenterer?

Karakteranalyse Henry Dobbins O'Brien laver Dobbins en anden model for en soldat end Azar, der er særlig vild og umoden, og de andre i Alpha Company: Han er en stor soldat, men han er hverken blodtørstig eller modbydelig. Dobbins repræsenterer Mellemamerikas gode intentioner.

Hvorfor bar Henry Dobbins sine veninders strømper?

. Hvorfor gjorde Henry Dobbins forsæt med bære hans kærestens strømpe selv efter hun slog op med ham? Han brugte det som et held og lykke, og det trøstede ham.

Anbefalede: