Hvad er kontrollerede praksisaktiviteter?
Hvad er kontrollerede praksisaktiviteter?

Video: Hvad er kontrollerede praksisaktiviteter?

Video: Hvad er kontrollerede praksisaktiviteter?
Video: Værdikæde og internationalisering 2024, Kan
Anonim

Kontrollerede praksisaktiviteter henvise til aktiviteter som er af begrænset karakter, hvor fokus er på at udvikle nøjagtighed frem for flydende.

De omfatter normalt:

  • Gentagelse.
  • Stilladser.
  • Specifikt målsprogsfokus.

Hvad er i denne forbindelse en kontrolleret taleaktivitet?

Kontrolleret praksis er et trin i en lektion, hvor eleverne øver sig på nyt sprog i en begrænset form. Det kan sammenlignes med fri praksis, som involverer elever, der producerer sprog ved at bruge målindholdet frit. Læreren har vist eleverne formen og brugen af den tidligere passive form.

Og hvad er praksisaktiviteter? Øv aktiviteter ligesom quizzer, projekter og øvelser er aktiviteter der hjælper eleverne øve sig et koncept, de har lært. Ved at hjælpe eleverne med at bygge videre på koncepter, de har lært i dine videoforelæsninger, og anvende dem til applikationer i den virkelige verden, hjælper du eleverne med at engagere sig mere i dit kursus.

Med hensyn til dette, hvilken kontrolleret aktivitet?

Kontrolaktiviteter er de politikker, procedurer, teknikker og mekanismer, der hjælper med at sikre, at ledelsens reaktion på at reducere risici identificeret under risikovurderingsprocessen udføres. Med andre ord, kontrolaktiviteter er handlinger truffet for at minimere risikoen.

Hvad er fri praksis?

Gratis træning er et trin i en lektion, hvor eleverne producerer sprog ved hjælp af målindholdet frit. Det kan sammenlignes med kontrolleret øve sig , som indebærer, at eleverne producerer det sprog, der tidligere var fokuseret på, i en begrænset kontekst.

Anbefalede: