Hvad siger Platon om familie?
Hvad siger Platon om familie?

Video: Hvad siger Platon om familie?

Video: Hvad siger Platon om familie?
Video: Abstract: The Art of Design | Platon: Photography | FULL EPISODE | Netflix 2024, Kan
Anonim

Det familie er sagde at være den grundlæggende celle i hele det menneskelige samfund, den primære sammenslutning af mennesker. Den gensidige indflydelse og uundgåelige spændinger familie og polis strækker sig gennem hele den politiske filosofi om Platon og Aristoteles.

Tilsvarende, hvad er hovedpointen i Platons republik?

Sokrates diskuterer fire uretfærdige forfatninger: timokrati, oligarki, demokrati og tyranni. Han hævder, at et samfund vil forfalde og passere gennem hver regering i rækkefølge, og til sidst blive et tyranni, det mest uretfærdige regime af alle.

Man kan også spørge, hvad Platon sagde om politik? Platons politiske filosofi. Platon 's politisk filosofi har været genstand for megen kritik. I Platons Republik, Sokrates er stærkt kritisk over for demokrati og foreslår et aristokrati styret af filosof-konger. Platons politiske Filosofi er således ofte blevet betragtet som totalitær.

For det andet, hvad var Platons hovedtanker om regering?

Filosof Platon diskuterer fem typer af regimer (Republic, Bog VIII). De er aristokrati, timokrati, oligarki, demokrati og tyranni. Platon tildeler også en mand til hvert af disse regimer for at illustrere, hvad de står for. Den tyranniske mand ville for eksempel repræsentere Tyranni.

Hvad er en familiefilosofi?

LIV (bor i Familier Effektivt) Filosofi . Filosofi på Familie Livsuddannelse. Forældre og familier fortjener at blive bemyndiget med uddannelse, så de kan forstå og løse deres egne problemer. Viden om effektivt forældreskab bor ikke kun hos "eksperter".

Anbefalede: