Hvilke karakterer tager kasteprøven?
Hvilke karakterer tager kasteprøven?

Video: Hvilke karakterer tager kasteprøven?

Video: Hvilke karakterer tager kasteprøven?
Video: Mobilitet, fravær og karakterer i Visma Flyt Skole 2024, Marts
Anonim

Det CAST administreres i karakterer fem og otte og én gang til hver elev, mens denne elev går i gymnasiet. Alle elever skal tag CAST i slutningen af karakter tolv, men har mulighed for afprøvning i karakter ti eller karakter elleve.

I forhold til dette, hvad er den støbte naturvidenskabelige test?

Californien Videnskabsprøve ( CAST ) er en online vurdering baseret på California Next Generation Videnskab Standarder (NGSS). Disse tests administreres på en støttende og positiv måde afprøvning miljø på alle steder i april og/eller maj. Klasse 5, 8 og 12 vil tage CAST test.

betyder Caaspp-testen noget? Nogle skoleadministratorer kan lide at kalde det " CAASPP ." Andre kalder det "Smarter Balanced," efter navnet på den gruppe, der skabte prøve . Ingen stof navnet, er det endnu ikke klart, hvordan tests vil påvirke eleverne i klasseværelset. Resultaterne bør ikke føre til negative konsekvenser for studerende, siger embedsmænd.

Hvor lang tid tager støbeprøven så?

cirka to timer

Hvad bruges Caaspp-testen til?

California Assessment of Student Performance and Progress ( CAASPP ) er et system af vurderinger, der måler elevernes fremskridt i forskellige fag. CAASPP er designet til at hjælpe lærere med at overvåge individuelle elevers behov og succeser, efterhånden som de gør fremskridt mod at mestre de statsligt vedtagne standarder.

Anbefalede: