Hvad betyder John Winthrop's City upon a Hill?
Hvad betyder John Winthrop's City upon a Hill?

Video: Hvad betyder John Winthrop's City upon a Hill?

Video: Hvad betyder John Winthrop's City upon a Hill?
Video: City Upon a Hill - Puritan John Winthrop / Classic Sermon (1630) 2024, Kan
Anonim

Udtrykket by på en bakke ” refererer til et fællesskab, som andre vil se op til. John Winthrop brugte denne sætning til at beskrive Massachusetts Bay-kolonien, som han troede ville blive et lysende eksempel på puritansk perfektion.

Heri, hvad var John Winthrops by på en bakke?

Fremtidig guvernør John Winthrop udtalte deres formål ganske klart: "Vi skal være som en by på en bakke , alle menneskers øjne er på os." Arbella var et af elleve skibe, der transporterede over tusind puritanere til Massachusetts det år. Det var det største originale foretagende, der nogensinde er forsøgt i den engelske nye verden.

Man kan også spørge, hvad var formålet med City upon a Hill-talen? "EN By på en Bakke " er en sætning, der stammer fra lignelsen om Salt og Lys i Jesu Bjergprædiken. I en moderne kontekst bruges den i USAs politik til at henvise til, at Amerika fungerer som et "håbets fyrtårn" for verden.

Spørgsmålet er også, hvad er Winthrops overordnede budskab i denne prædiken?

Det overordnet tema af prædiken er enhed. Kolonisterne rejser til en utæmmet vildmark for at skabe et helt nyt samfund, så Winthrop understreger samarbejde, såvel som dyderne tro på Guds forsyn, barmhjertighed og retfærdighed som nødvendige for succes.

Hvad mente John Winthrop med City on a Hill-quizlet?

valgt til guvernør i Massachusetts Bay Colony før deres afgang fra England, og genvalgt mange gange. Han er kendt for sin prædiken "A Model of Christian Charity", hvori han sagde, at den puritanske koloni ville være en " by på en bakke " tabula rasa. latin for ren tavle eller blank tavle.

Anbefalede: