Hvilken nationalitet er Romeo og Julie?
Hvilken nationalitet er Romeo og Julie?

Video: Hvilken nationalitet er Romeo og Julie?

Video: Hvilken nationalitet er Romeo og Julie?
Video: Blå Øjne - Romeo + lyrics 2024, April
Anonim

Romeo

Romeo Montague
tilknytning Mercutio-broder Laurence
Familie Juliet Capulet (elsker/kone) Lord Montague (far) Lady Montague (mor) Benvolio Montague (fætter)
Nationalitet italiensk

Med hensyn til dette, er Romeo og Julie italiensk?

Romeo og Julie tilhører en tradition for tragiske romancer, der strækker sig tilbage til antikken. Plottet er baseret på en italiensk fortælling oversat til vers som The Tragical History of Romeus og Juliet af Arthur Brooke i 1562 og genfortalt i prosa i Palace of Pleasure af William Painter i 1567.

På samme måde, hvad er det fulde navn på Romeo og Julie? Romeos efternavn : Teaterstykket, Romeo og Julie , af William Shakespeare, handler om to stjernekrydsede elskere, der bliver presset til at tage deres eget liv af hadet mellem deres familier og skæbnens gang.

Er Romeo og Julie på denne måde en sand historie?

Shakespeares Romeo og Julie er ikke baseret på en ægte historie , men den er heller ikke original for Shakespeare. En vigtig kilde er den romerske forfatter Ovids Metamorfose. En af de historier i Ovids værk er Pyramus og Thisbe, om to babylonske elskere.

Hvem er Montagues?

Montague er Romeos efternavn. I Romeo og Julie er de to stridende familier Capulet og Montague familier. Romeo tilhører Montague familie, mens hans unge kærlighed, Juliet, tilhører Capulet-familien. Romeo forelsker sig i Juliet, da han overværer Lord Capulets bal uden tilladelse.

Anbefalede: