Hvad er en sen deceleration definition?
Hvad er en sen deceleration definition?

Video: Hvad er en sen deceleration definition?

Video: Hvad er en sen deceleration definition?
Video: The HOLY GRAIL of Precision Machining | SIP Hydroptic 6 Jig Borer 2024, April
Anonim

Sen deceleration er defineret som et visuelt tilsyneladende, gradvist fald i fosterets hjertefrekvens, typisk efter livmoderkontraktionen. Det gradvise fald er defineret som fra start til nadir tager 30 sekunder eller mere.

Også at vide er, hvad er en sen deceleration i fødsel?

EN sen deceleration er et symmetrisk fald i fosterets hjertefrekvens, der begynder ved eller efter toppen af livmoderkontraktionen og vender tilbage til baseline først efter kontraktionen er afsluttet (Figur 6). Nedstigningen og returen er gradvis og jævn.

Og hvad er definitionen på en variabel deceleration? Baseret på visuel vurdering, en variabel deceleration er defineret som et brat fald i fosterets hjertefrekvens under baseline, som måske er forbundet med livmoderkontraktioner. Indtræden til begyndelsen af nadir er mindre end 30 sekunder.

Også spurgt, hvad er forskellen mellem tidlige og sene decelerationer?

Nadiret af det tidlig deceleration opstår med toppen af en sammentrækning. EN sen deceleration er defineret som en bølgeform med et gradvist fald og tilbagevenden til baseline med tiden fra start af det deceleration til det laveste punkt af det deceleration (nadir) >30 sekunder.

Er Decels normale?

Decelerationer er midlertidige fald i fosterets hjertefrekvens. Der er tre grundlæggende typer decelerationer : tidligt decelerationer , sent decelerationer og variabel decelerationer . Tidlig decelerationer er generelt normal og ikke bekymrende. Sen og variabel decelerationer kan nogle gange være et tegn på, at barnet ikke har det godt.

Anbefalede: