Hvilken type college er Troy University?
Hvilken type college er Troy University?

Video: Hvilken type college er Troy University?

Video: Hvilken type college er Troy University?
Video: Troy University - Sorrell College of Business Virtual Tour 2024, April
Anonim

Troy Universitet er en offentlighed universitet i Troy , Alabama. Det blev grundlagt i 1887 som Troy State Normal School i Alabama State Universitet System, og er nu flagskibet universitet af Troy Universitet System.

Efterfølgende kan man også spørge, om Troy University er godt?

Inden for Alabama, Troy Universitet betragtes som en gennemsnitlig kvalitetshøjskole ved en godt Pris. Troy University samlet gennemsnitlig nettopris kombineret med en gennemsnitlig kvalitetsuddannelse, resulterer i en godt værdi for pengene sammenlignet med andre gymnasier og universiteter i Alabama.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Troy University svært at komme ind på? Sidste år blev 6.428 ud af 7.332 ansøgere optaget Troy Universitet en nem skole til komme ind med en meget god chance for accept, forudsat at du opfylder kravene. Fagligt har det lette krav til optagelsesprøveresultater, der generelt optager studerende, der scorer i de bedste 65 procent.

Også at vide, er Troy University en offentlig eller privat skole?

Oversigt over Troy University Troy University er en offentlig institution, der blev grundlagt i 1887. Det har en samlet bachelor-tilmelding på 13.452, dens omgivelser er landlige, og campusstørrelsen er 1.034 acres. Det bruger en semester-baseret akademisk kalender.

Hvad er tilmeldingen ved Troy University?

18, 440 (2016)

Anbefalede: