Hvad er forskellen mellem teistisk og ateistisk etik?
Hvad er forskellen mellem teistisk og ateistisk etik?

Video: Hvad er forskellen mellem teistisk og ateistisk etik?

Video: Hvad er forskellen mellem teistisk og ateistisk etik?
Video: Hvad er forskellen mellem en psykolog og en psykoterapeut - Er det et spørgsmål om uddannelse? 2024, April
Anonim

Den primære forskel mellem teistisk og ateistisk etik det er der, de får deres autoritet fra. Med teistisk etik , en etiske kode er givet

Desuden, hvad er forskellen mellem teisme og ateisme?

Ateisme handler om tro eller, specifikt, hvad du ikke tror på. An ateist tror ikke på nogen guder. Agnosticisme handler om viden eller specifikt om det, du ikke ved. En agnostiker ved ikke, om der findes guder eller ej.

Derudover, hvad er en teistisk tro? Teisme er bredt defineret som tro i eksistensen af det Højeste Væsen eller guddomme. Ateisme forstås almindeligvis som afvisning af teisme i bredeste forstand teisme , altså afvisningen af tro i Gud eller guder. Påstanden om, at eksistensen af enhver guddom er ukendt eller ukendelig, er agnosticisme.

Er ateist og agnostiker derfor det samme?

Det Agnostiker er en Ateist . Det Ateist er en Agnostiker . Det Agnostiker siger: 'Jeg ved det ikke, men jeg tror ikke, der er nogen Gud.' Det Ateist siger samme.

Hvad er en agnostisk person?

Definition af agnostiker . (Post 1 af 2) 1: a person som har den opfattelse, at enhver ultimativ virkelighed (såsom Gud) er ukendt og sandsynligvis ukendelig bredt: en, der ikke er forpligtet til at tro på hverken eksistensen eller ikke-eksistensen af Gud eller en gud.

Anbefalede: