Hvad er ICD 10-koden for abort?
Hvad er ICD 10-koden for abort?

Video: Hvad er ICD 10-koden for abort?

Video: Hvad er ICD 10-koden for abort?
Video: 2019 ICD-10-CM Coding Guidelines: Impending or Threatened Conditions 2024, April
Anonim

Fuldstændig eller uspecificeret spontan abort uden komplikationer. O03. 9 er en fakturerbar/specifik ICD - 10 -CM kode som kan bruges til at angive en diagnose med henblik på refusion. 2020-udgaven af ICD - 10 -CM O03.

Ligeledes spørger folk, hvad er ICD 10-koden for historie med abort?

2020 ICD - 10 -CM diagnose Kode Z87. 5: Personligt historie af komplikationer ved graviditet, fødsel og barsel.

Ligeledes, hvad er procedurekode 59820? Du bør bruge 59820 (Behandling af ubesvaret abort, afsluttet kirurgisk; første trimester) til kirurgisk fjernelse af en ubesvaret abort - hvilket betyder, at fosteret døde in utero, og ob-gyn besluttede at fjerne det kirurgisk.

I forhold til dette, hvad er en uundgåelig abort?

Uundgåelig abort . Uundgåelig abort refererer til tilstedeværelsen af et åbent indre os ved tilstedeværelse af blødning i graviditetens første trimester. Oftest udstødes undfangelsesprodukterne ikke, og der er intracervikalt indhold til stede på undersøgelsestidspunktet.

Hvad er missed abort?

EN misset abort er en abort hvor dit foster ikke er dannet eller er dødt, men placenta og embryonale væv er stadig i din livmoder. Det er mere almindeligt kendt som en missede abort . Det kaldes også nogle gange for en lydløs abort . EN misset abort er ikke et valgfag abort.

Anbefalede: