Hvilke Staar-test er påkrævet?
Hvilke Staar-test er påkrævet?

Video: Hvilke Staar-test er påkrævet?

Video: Hvilke Staar-test er påkrævet?
Video: What Staar tests are required? 2024, April
Anonim

Gymnasium STAAR Oversigt

Disse er engelsk I, engelsk II, algebra I, biologi og amerikansk historie. Hvis en elev tager og består nogen af disse EOC-vurderinger afsluttende eksamener i mellemskolen, tæller disse resultater med i deres tilstand testkrav til eksamen.

Ydermere, hvilke Staar-tests kræves for at bestå?

Det STAAR system årligt tests elever i 3-8 klassetrin og tests gymnasieelever via afsluttende eksamener. Gymnasieelever skal bestå Algebra I, Engelsk I, Engelsk II, Biologi og U. S. History afslutningseksamener for at bestå.

Hvilken Staar-test kræves derudover til 11. klasse? Gymnasiet STAAR test taget ind 11. klasse kaldes Exit Level STAAR . Studerende skal bestå Exit-niveauet STAAR i engelsksproget kunst, matematik, naturvidenskab og samfundsfag for at tage eksamen. Elever, der ikke består den ellevte karakter Udgangsniveau STAAR har flere chancer for at genvinde prøve (s).

Man kan også spørge, hvem skal tage Staar?

Hvis en elev er indskrevet i klasse 8 eller derunder og tager et kursus, hvortil der er en STAAR slutvurdering, den studerende er forpligtet til at tage det gældende STAAR afsluttende vurdering. Selvom de er taget i mellemskolen, vil testene tælle med i statens krav om afgangseksamen i gymnasiet.

Hvilken Staar-test tager 4. klasser?

Studerende i fjerde klasse tage tre STAAR test : Matematik, skrivning og læsning.

Anbefalede: