Hvad er læren fra Bhagavad Gita?
Hvad er læren fra Bhagavad Gita?

Video: Hvad er læren fra Bhagavad Gita?

Video: Hvad er læren fra Bhagavad Gita?
Video: Бхагавад-гита (как она есть). В переводе Шрилы Прабхупады. Без комментариев. Читает: Антон Викторов. 2024, Kan
Anonim

I den Gita , mister en Pandava-bror Arjuna sin vilje til at kæmpe og har en diskussion med sin vognmand Krishna om pligt, handling og forsagelse. Det Gita har tre hovedtemaer: viden, handling og kærlighed. I. Den Bhagavad Gita ; tekst, kontekst og fortolkning.

På samme måde, hvad lærer Gita os?

Hvad Bhagavad Gita lærer os . Srimad Bhagavad Gita er en guddommelig sang sunget af Herren Krishna. Det Gita giver dig den unikke livsstil, der letter dine spændinger, og du nyder et lykkeligt liv. Gita , udover at være et religiøst skriftsted, er det også et livsskrift.

Derudover, hvad er meningen med Bhagavad Gita? Det formål af livet som pr Bhagavad - Gita er at rense vores eksistens fra al materiel forurening ved at praktisere Bhakti-yoga eller hengiven tjeneste og ved livets afslutning gå hjem, tilbage til Guddommen, dvs. Herren Krishnas bolig.

På samme måde, hvad er budskabet fra Bhagavad Gita?

Gita er en af de mest indflydelsesrige afhandlinger i østlig filosofi. Det Bhagavad - Gita er det evige besked af åndelig visdom fra det gamle Indien. Ordet Gita betyder sang og ordet. Bhagavad betyder Gud, ofte den Bhagavad - Gita kaldes Guds Sang.

Hvad siger Bhagavad Gita om kærlighed?

Du skal komme i kontakt med ham som en ægte og oprigtig arbejder for hans parti. Så alene vil han være tilfreds med dig og begunstige dig. I den Bhagavad - Gita Krishna taler om Kærlighed i ' Purushottama Consciousness '. Dette er Kærlighed Guddommelig i endeløs forening af individet med universet.

Anbefalede: