Hvordan styres den episkopale kirke?
Hvordan styres den episkopale kirke?

Video: Hvordan styres den episkopale kirke?

Video: Hvordan styres den episkopale kirke?
Video: Один из самых продаваемых ароматов Tiziana Terenzi "Kirke". Относится к сфере мероприятий, событий. 2024, Kan
Anonim

Det Episkopal Kirke er styret ifølge bispelig politik med sit eget system af kanonisk ret. Det betyder, at kirke er organiseret i bispedømmer ledet af biskopper i samråd med repræsentative organer.

Simpelthen så, hvad er den episkopale form for kirkestyre?

An bispedømmet er en hierarkisk form for kirke regeringsførelse ("kirkelig politikken "), hvor de øverste lokale myndigheder kaldes biskopper. (Ordet "biskop" stammer via det britiske latinske og vulgærlatinske udtryk *ebiscopus/*biscopus, fra det oldgræske ?πίσκοπος epískopos, der betyder "tilsynsmand".)

Ligeledes, hvad mener den episkopale kirke om dåben? Det Episkopal Proces for en Dåb . Det Episkopal Kirke normalt døber spædbørn. Dåben er nadveren om at blive kristen, som er praktiseres i mange trosretninger, men lidt forskelligt i hver. Biskopalere generelt døbe spædbørn, men vilje også døbe voksne konvertitter under nogle omstændigheder.

Så hvad er forskellen mellem Episcopal Church og katolsk?

Biskopalere overgiv dig ikke til pavens autoritet; de har biskopper og kardinaler, der vælges gennem valg. I mellemtiden katolikker er under pavens myndighed. Syndebekendelse til præster praktiseres ikke i den bispelige kirke , men er et vigtigt element i katolsk kirke.

Har den episkopale kirke en pave?

Fakta: Den anglikanske kirke opstod, da kong Henrik VIII splittede sig fra den romersk-katolske Kirke i 1534, da den pave nægtede at give kongen en annullation. Ærkebiskoppen af Canterbury betragtes som den åndelige leder af anglikansk Fællesskabet, men betragtes ikke som værende " pave " af anglikansk Nadver.

Anbefalede: