Hvad sagde Jesus om Kapernaum?
Hvad sagde Jesus om Kapernaum?

Video: Hvad sagde Jesus om Kapernaum?

Video: Hvad sagde Jesus om Kapernaum?
Video: Jesus Christ: the gospel of John | + 267 subtitles | 2 | Languages in alphabetical order from D to I 2024, Kan
Anonim

Det var i Kapernaum synagoge at Jesus holdt prædikenen om livets brød (Joh 6,35-59) "Den, der spiser mit kød og drikker mit blod, har evigt liv, og jeg vil oprejse ham på den yderste dag".

Udover dette, hvilke mirakler gjorde Jesus i Kapernaum?

En eksorcisme udført i synagogen er en af de mirakler af Jesus , fortalt i Mark 1:21-28 og Luk 4:31-37. Jesus og hans disciple gik til Kapernaum , og Jesus begyndte at undervise på sabbatten. Folk var forbløffede over hans lære, fordi han underviste dem som en, der havde myndighed, ikke som lovens lærere.

Man kan også spørge, hvor tilbragte Jesus det meste af sin tid? I de kristne evangelier, tjenesten af Jesus starter med hans dåb på landet i det romerske Judæa og Transjordanien, nær Jordanfloden, og slutter i Jerusalem efter den sidste nadver med hans disciple.

Heraf, hvordan var Kapernaum i bibelsk tid?

Ifølge Lukas 7:1–10 og Matthæus 8:5 er dette også stedet, hvor Jesus helbredte tjeneren til en romersk centurion, som havde bedt om hans hjælp. Kapernaum er også stedet for helbredelsen af den lamme, sænket af venner gennem taget for at nå Jesus, som rapporteret i Mark 2:1-12 og Luk 5:17-26.

Hvad skete der med Chorazin Betsaida og Kapernaum?

Chorazin , sammen med Betsaida og Kapernaum , blev navngivet i Mattæus og Lukas evangelier som "byer" (mere sandsynligt bare landsbyer), hvor Jesus udførte mægtige gerninger. Men fordi disse byer afviste hans arbejde ("de havde ikke ændret deres veje"), blev de efterfølgende forbandet (Matt 11:20-24; Luk 10:13-15).

Anbefalede: