Hvad er et postgraduate certifikat i Canada?
Hvad er et postgraduate certifikat i Canada?

Video: Hvad er et postgraduate certifikat i Canada?

Video: Hvad er et postgraduate certifikat i Canada?
Video: Как получить степень Магистра в Канаде? Master’s Degree or Postgraduate Certificate? 2024, April
Anonim

Det Postgraduate certifikat , også kendt som Graduate Certifikat (Grad. Cert.) er en specialiseret postgraduat kvalifikation. Postgrad. Cert. kan svare til en bachelor- eller kandidatgrad afhængigt af det land, hvor du studerer det.

På samme måde kan du spørge, hvad er et postgraduate certifikat svarende til?

PG Cert – Postgraduate certifikat – En PG Cert er en kvalifikation tildelt en bestå af en videregående uddannelse postgraduat program. Det giver eleverne specialiseret viden og giver dem også mulighed for at komme videre til at studere for en Postgraduate Diploma og en fuld Masters.

På samme måde, hvad betyder postgraduate i Canada? I Canada , a postgraduat certifikatprogram består af to til tre semestre, som i nogle tilfælde kan gennemføres på mindre end et år. En universitetsgrad eller en mastergrad er påkrævet for at blive accepteret i denne type program.

Udover ovenstående, hvad betyder Graduate Certificate i Canada?

I Canada , a kandidatbevis er et universitetslegitimation tilbydes normalt til studerende, der har gennemført et gennemsnit på 15 point bestå kursusarbejde. I nogle tilfælde kan den kandidatbevis kan repræsentere en del af det kursus, der kræves for at opnå en kandidatgrad.

Er et postgraduate certifikat det samme som en master?

Postgraduat diplomer (PGDip) og postgraduate certifikater (PGCert) er kvalifikationer ved samme studieniveau som Mestre grader, men de er kortere, og du behøver ikke at skrive en afhandling. Det betyder, at de er mere avancerede end bacheloruddannelser.

Anbefalede: