Hvordan laver man en drengeblekage?
Hvordan laver man en drengeblekage?

Video: Hvordan laver man en drengeblekage?

Video: Hvordan laver man en drengeblekage?
Video: Han har de fedeste krøller! 2024, Kan
Anonim

VIDEO

Ligeledes, hvor mange bleer skal du bruge for at lave en blekage?

Før du kan lave din sammenrullede blekage, skal du bruge en pakke med 64 bleer , en pakke gummibånd og noget bånd. For at begynde at lave den, rul hver ble op og fastgør den med et gummibånd. Du skal bruge 7 opretstående bleer i det øverste lag, 16 i det mellemste lag og 32 på det nederste lag.

På samme måde, hvad putter du i en blekage? Disse etager er en samling af bleer , pakket ind i smukke bånd. Du mangler bleer , kage pande, elastikker, modtagetæpper, hagesmække, kædeledslegetøj, sokker eller vanter, en sutteflaske, vaskeklud, saks, stifter, et tøjdyr og dekorativt bånd.

Simpelthen så, hvor meget koster det at lave en blekage?

jeg vil gerne lave et medie ble kage (medium størrelse mellem 20-30 bleer ) som baby shower hovedcenter. Indtil videre har jeg set prisen for den slags kager er alt mellem $30 og $100 (eller endnu mere for de smarte).

Hvad sker der midt i en blekage?

Store gummibånd – 4 i alt. Høj tynd objekt til gå i centrum af din kage – Jeg brugte en flaske Johnsons babyvask, men du kunne bruge noget andet, bare sørg for, at den har vægt nok til at stå op. Bånd. Små babyartikler såsom babystøvler, vaskeklude, tøjdyr osv. for at pynte din kage.

Anbefalede: