Hvad gør Romeo til en tragisk helt?
Hvad gør Romeo til en tragisk helt?

Video: Hvad gør Romeo til en tragisk helt?

Video: Hvad gør Romeo til en tragisk helt?
Video: 😱303 MONSTER MIRACULOUS Part.1 🔴LADYBUG 5|🐞 Ladybug and Cat Noir/ Леди Баг 5 сезон (FanMade) 2024, Kan
Anonim

I William Shakespeares Romeo og Juliet, Romeo er en tragisk helt ." Dette er ifølge Aristoteles' definition, en tragisk helt er en karakter "der hverken er helt god eller fuldstændig dårlig, men også medlem af royalty." Romeo er en tragisk helt fordi han gør mange gode ting, men også mange dårlige ting.

Efterfølgende kan man også spørge, hvordan bliver Romeo præsenteret som en tragisk helt?

Romeo er en tragisk helt . Romeo er åndeligt såret af sine oplevelser, primært sine forhold. Han har meget stærke følelser, som får ham til at bevæge sig meget hurtigt i forhold (at gifte sig med Juliet så hurtigt). Han bliver også såret, da han ser Juliet i graven, så meget, at han dræber sig selv.

For det andet, hvad var Romeos tragiske fejl? Romeo 's tragisk fejl er hans fremdrift, hans overilet handling, før han tænker grundigt. Du vil gerne lede efter eksempler på denne adfærd. Eksempler inkluderer: At blive "forelsket" i Juliet inden for få minutter efter at have mødt hende, selv efter at have fundet ud af, at hun var en Capulet.

Når man holder dette for øje, hvordan er Romeo ikke en tragisk helt?

Efter min mening Romeo er ikke en tragisk helt fordi han er ikke passer til at være én, som at være en mægtig figur. Hans overilte handlinger har ført ham til sin egen død. Han forædler og forstørrer os ikke, selvom han lider under ualmindelige lidelser og har en vending af formue, der stadig gør det ikke gøre ham til en tragisk helt.

Hvad gør en tragisk helt?

Tragisk helt som defineret af Aristoteles. EN tragisk helt er en litterær karakter, der gør en bedømmelsesfejl, der uundgåeligt fører til hans/hendes egen ødelæggelse. Når du læser Antigone, Medea og Hamlet, skal du se på retfærdighedens og/eller hævnens rolle og dens indflydelse på hver karakters valg, når du analyserer enhver "dommerfejl".

Anbefalede: