Bruger Kaplan rigtige LSAT-spørgsmål?
Bruger Kaplan rigtige LSAT-spørgsmål?

Video: Bruger Kaplan rigtige LSAT-spørgsmål?

Video: Bruger Kaplan rigtige LSAT-spørgsmål?
Video: Logic Games on the LSAT | Using Previous Work 2024, Kan
Anonim

Studerende tilmeldt enhver omfattende Kaplan LSAT Rute vilje har adgang til alle officielt frigivet LSAT (80+) og vilje udelukkende brug rigtige LSAT-spørgsmål i deres praksis.

Simpelthen, er Kaplan god til LSAT?

Kaplan LSAT Prep er et af dette firmas mest populære kurser og tilbyder eleverne en række forberedelsesmuligheder. Kaplan er et kraftcenter, når det kommer til standardiseret testforberedelse, med speciale i forberedelseskurser til mere end 90 forskellige eksamener.

Desuden, hvad er nogle LSAT-spørgsmål? Gratis LSAT-øvelsesspørgsmål

Alle spørgsmål
Spørgsmål LSAT-LR-20 Kan ikke udledes Medium
Analytisk ræsonnement (logiske spil)
Spørgsmål LSAT-LG-1 6 spørgsmål - Variabelt niveau
Spørgsmål LSAT-LG-2 4 spørgsmål - Variabelt niveau

Med hensyn til dette, er Kaplan LSAT-forberedelse det værd?

Kurset giver dig adgang til nogle kvalitetsmaterialer Kaplan bruger i det mindste ægte LSAT spørgsmål i deres kursus, og tilmelding til kurset giver dig adgang til alle tidligere administrere LSAT'er . Men det er nok det eneste gode ved Kaplan , så det er det stadig ikke værdi udskyde omkostningerne.

Er LSAT-testen svær?

Konklusionen i alt dette er, at ja, faktisk LSAT er en meget hård test . Ud fra enhver objektiv målestok er det en udfordring at score godt på dette eksamen . Det LSAT vil altid være svært , men du kan forbedre dig, og hvert punkt du rykker op tager dig over mere og mere af dine medmennesker prøve aftagere.

Anbefalede: