Hvordan staves Thea på græsk?
Hvordan staves Thea på græsk?

Video: Hvordan staves Thea på græsk?

Video: Hvordan staves Thea på græsk?
Video: BAKHSH PILOV Bukhariske jøder 1000 år gammel OPSKRIFT SÅDAN MAGER MAN 2024, Kan
Anonim

I græsk mytologi, Theia (/ˈθiː?/; Gammel græsk : Θεία, romaniseret: Theía, også gengivet A'et eller Thia), også kaldet Euryphaessa "wide-shining", er en Titaness. Hendes bror/konsort er Hyperion, en Titan og solens gud, og sammen er de forældre til Helios (Solen), Selene (Månen) og Eos (Daggry).

Folk spørger også, hvad er Thea et kælenavn for?

A'et er en mytologisk navn i sig selv, men det kan også være en forkortelse for Theodora, Dorothea og videre til Anthea, Althea, Galathea, Timothea -- enhver A'et -relaterede navn.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er meningen med Theia? Navnet Theia er et pigenavn af græsk oprindelse betyder "gudinde, gudfrygtig". Theia er synets Titan og det skinnende lys fra den klare blå himmel. Hun er konsort af Hyperion og mor til Helios, Selene og Eos. Navnet er mere velkendt i sin anglicerede version, Thea.

Hvad er oprindelsen af navnet Thea i forhold til dette?

A'et som en piges navn er af græsk oprindelsesbetydning "gudinde". Det er en kort form for navne som Althea, Mathea og Dorothea. I mytologien, A'et er den græske gudinde for lys, mor til solen, månen og daggry.

Er Thea et godt navn?

Det er en stort navn og i denne tid ville det være meget accepteret og betragtet som en store først navn . jeg kan lide A'et alene, men nameberry tager MEGET fejl om det. Der er ingen gudinde ved navn A'et . A'et BETYDER gudinde.

Anbefalede: