Er planet et egennavn?
Er planet et egennavn?

Video: Er planet et egennavn?

Video: Er planet et egennavn?
Video: Planet Hits vol. 29 (ЭХО Планеты) 2024, Kan
Anonim

Svar og forklaring:

Ordet ' planet ' er normalt ikke en navneord . Det er en almindelig navneord fordi det ikke er navnet på en bestemt planet . Navnene på planeter , inklusive Jupiter, Merkur og Jorden, er alle egennavne og er med store bogstaver.

Er ordet planet også et egennavn?

jorden kan enten være en navneord eller fælles navneord . På engelsk, egennavne ( navneord som betegner en bestemt person, sted eller ting). med store bogstaver . Efter denne regel, hvornår jorden diskuteres som en specifik planet eller himmellegeme, det er med store bogstaver : Det tager seks til otte måneder at rejse fra jorden til Mars.

Er ordet planet desuden med stort? Når du taler om planet vi lever videre, kapitalisere det ord . Her er hvorfor: Brugt i denne kapacitet er Jorden et egennavn. Det navngiver et bestemt sted. Egennavne skal være med store bogstaver.

Desuden, hvilken type navneord er planet?

Sol, Jord og Måne er rigtige navneord . sol, jord og måne er almindelige navneord . Sol refererer til vores sol, den store glødende ting på himlen. sol refererer til en andens stjerne planet eller et verbum, der betyder at udsætte sig selv for solen.

Er akvariet et egennavn?

Forskellen mellem en navneord og aregelmæssig eller almindelig navneord - bortset fra store bogstaver - er det egennavne henvise til en bestemt person, sted eller ting i stedet for en generel kategori. Så mens akvarium er en navneord , SeaWorld er en særlig, navneord , og hvorimod planet er en navneord , Saturn isa navneord.

Anbefalede: