Hvad står FCAT for?
Hvad står FCAT for?

Video: Hvad står FCAT for?

Video: Hvad står FCAT for?
Video: 🐞MIRACULOUS | SIREN HEAD, Hawk Moth, Ladybug and Cat Noir 🐞| SEASON 5 FANMADE 2024, Kan
Anonim

Det Florida Comprehensive Assessment Test (FCAT) er en test for at afgøre, om eleverne lærer Sunshine State Standards. Spørgsmålene i testen er skrevet for hvert klassetrin for at afgøre, om eleverne mestrede Sunshine State-standarderne inden for læsning, matematik, skrivning og naturvidenskab.

Heraf, hvad er den fulde form for FCAT?

En nøglekomponent er Floridas Comprehensive Assessment Test ( FCAT ), som administreres til alle folkeskoleelever i 3.-10.

Ligeledes, hvilken karakter tager du FCAT? FCAT, Florida Comprehensive Assessment Test (udtales "ef-cat") er en test, der gives årligt til alle studerende i klasse 3 til 11. Testen måler elevernes præstationer i læsning, skrivning, matematik og naturvidenskab baseret på statens standarder på klassetrin.

Efterfølgende kan man også spørge, om FCAT stadig eksisterer?

FCAT Naturvidenskab administreres årligt til folkeskoleelever i femte, ottende og ellevte klasse. Fra og med skoleåret 2014-2015 mange karakterer gør ikke tage FCAT , og det er nu formelt blevet erstattet med Florida Standards Assessments (FSA).

Skal du bestå FCAT for at afslutte gymnasiet?

Vurderingerne eleverne skal bestå for at bestå med en standard Gymnasium eksamensbevis er bestemt af deres indskrivningsår i klasse 9. Tabel 4 viser kravene til klasse 9-årgange, der kræves for at bestå FCAT.

Anbefalede: